Earl's Court

Earls Court Square

Luxury is found in all shapes and sizes, but can only be delivered by experts. Located next to Earl’s Court Tube Station, and with direct access to a stunning communal garden, we knew that we had to restore this property to its former glory. Upon inspection, our team discovered a serious damp problem, something well within our ability to solve and prevent from occurring again. Space maximisation was key for us here, and we created 2.8m ceilings despite this being a basement flat.

Again, we coordinated this project with a renown interior designer, and together we completed a transformation of this dark and dingy basement flat to a modern three bedroom apartment, founded on the principles of being light and bright. AV and electricals were reinstalled throughout, allowing for each bedroom to have its own T.V., furthering the modern feel of our restoration. High ceilings, chandeliers and subtle chrome finishes, combined with the extra light brought in by new windows, finished the look, proving that whatever your desires are, Silver Bricks will meet them and more.

Property Information

Completed

Projects